^ _ ` a c d e f g h i

[ Interesser ] [ Gode gaveideer ] [ Dårlige gaveideer ] [ Generelt][Fysisk] [Partner]

Løven

Jeg vil

Kreativ / livlig/ dramatisk / stolt / gavmild / dominerende / pralende / selvoptaget

24 jul b 23 aug

Farve: Gylden    Element: Ild    Sten: Diamant

Tegn : Fast / Maskulint  Temperament : Iltert / Diktatorisk

Planet : Solen = Jeg stråler

Individualitet / skaberkraft / motivation / kreativitet / bevidsthed / selvopdagelse.

bLøven elsker at blive beundret. De kan ikke gøre for det - de er skabt sådan. Problemet er, at de også er egensindige, overspændte og samtidig kan irritere andre uden at ville det. Så mens de meget nemt kan skaffe sig den opmærksomhed de ønsker, er det ikke altid de tiltrækker sig den respekt som burde følge. Det bliver ikke bedre af, at bLøven har et meget stærkt ønske om at gøre tingene på deres egen måde og bliver temmelig umedgørlige, når det ikke lykkes. Mange andre har det på samme måde, men det lykkes ikke altid bLøven at skjule sine følelser. Det er bLøvens største mangel, men samtidig bLøvens bedste aktiv.

Det kan godt være, at bLøven ikke er i stand til at skjule deres mindre acceptable følelser, men de er lige så lidt i stand til at skjule de tiltalende. En tilfreds bLøve udstråler nok varme til at afise et køleskab. Deres lyse og glade sindelag gør, at man normalt vil kunne nyde en smittende entusiasme i selskab med en bLøve. Sørgeligt nok finder mange mennesker bLøvens ligevægtighed forvirrende. De tager det selvtilfredse smil for ufølsomhed. Men bLøven har et dybt følelsesliv og et lidenskabeligt beskytterinstinkt.

De ved, at hvis de én gang laderes deres muntre ydre falde, udløser de en lavine af ukontrollable følelser. Du ser sandheden i dette, når bLøven giver dig en gave - for bLøver holder sig aldrig tilbage ( hverken med følelser eller tegnebog ), hvis der er en chance for at give. Og det skal du heller ikke, når du giver gaver til en bLøve.

Interesser :

Underholdningsverden, Glamour, Teater, Optræden, Rejser, Dramaer, Pynt og Stads, Penge, Indkøb, Mode, status.

Gode gaveideer :

Nye vittigheder, eksotiske sjældenheder, statussymboler ( En lille flaske udsøgt cognac er bedre end en liter billig Whisky )

Dårlige gaveideer :

Der er ikke det, du ikke kan give en Løve. De elsker at få gaver og er dybt taknemmelige - om ikke for selve gaven så for tanken bag.

Generelt om Løven
Hersker over hjertet, ryggen, rygrad, rygmuskler, pulsårer. Sygdomme, der forekommer i tegnet kan være f.eks. hjertesygdomme, hjertebanken, besvimelse, rygproblemer, forhøjet blodtryk og lign.
bLøvens tegn udtrykker ønsket om selvudfoldelse, som ved bLøvens mennesker kan finde sted på en meget lidenskabelig og kreativ måde. En Løve behøver ikke at vide om andre kan lide ham og vil derfor bruge det magtbetonede til at dine ud af dette.b Løvens mennesker er ofte præget af stærke kræfter i retning af loyalitet og pligtfølelse, hvorved en forøgelse af selvudfoldelsen tilstræbes. De vil gøre alt hvad de føler rigtigt. Den medfødte ansvarsfølelse gør dem egnet som ledere. Tegnet har traditionelt med børn at gøre og danner derfor ofte grundlag for pædagogisk medfødt kunnen eller uddannelse.
bLøvens mennesker er ofte både praktiske og filosofisk anlagte, hvilket i forening med deres medfødte entusiasme og inspiration gør dem egnet til at deltage i den offentlige debat. Deres mod kan også være kendetegnet for deres oprør mod uretfærdighed og de kæmper sjældent på unfair vis.


bLøver er yderst ærgerrige og handlekraftige, de kan ikke udholde tanken om, at deres succes skulle være fremkaldt ved andres hjælp. De afskyr gentagelser og hvad de end gør, gør de perfekt første gang. At øve og atter øve ville skade deres selvfølelse i den grad, at de ikke ville kunne holde det ud. Kedeligt mekanisk monotont arbejde går ganske enkelt ikke i spænd med løvens selvopfattelse.

Hvis bløven havner på en forkert plads i tilværelsen eller på en eller anden måde begynder at føle sit liv som mislykket, resulterer det ofte i en arrogant og opblæst attitude, som er nærmest uudholdelig for andre.

bLøven er virkelig den ideelle elsker. Talentet for at gøre en kærlighedsaffære magisk, til noget specielt er uanset køn, en af løvens specielle egenskaber. Han kan altid få dig til at føle det, som om det er første gang at nogen i hele verden, nogen sinde har været forelsket. Han elsker med stil og uden hæmninger. Og det ligger også i hans natur at være loyal; for skønt løven kan være forfængelig og elsker at blive beundret af det modsatte køn, er han grundlæggende en konstant partner og har et idealistisk syn på kærligheden, som noget, der holder. Når han elsker, kan han flytte bjerge.

Hvis du tilhører den mere uafhængige eller selvstændige type, kan bløven være et stort problem for dig. Han kræver masser af tid, kærlighed, opmærksomhed og hengivenhed. Han ville alligevel ikke være halvt så interessant eller have halvt så stor en personlig udstråling, hvis han var den selvudslettende type. Yderliggående rødstrømper bør holde sig væk fra dette dyr, for selv om bløven som regel elsker kvinder og elsker at elske kvinder, så forventer han, at hans kvinde først og fremmest er kvinde. Hvis du har behov for primært at blive anerkendt som et individ og først dernæst som kvinde, så vil du komme til at se nogle pelstotter flyve, hvis du prøver at skabe et hjem sammen med dyrenes konge. Hvis du involverer dig med en løve, er det sandsynligt, at du får et vanskeligt, men livligt parforhold.

bLøven er, hvad enten mandlig eller kvindelig, en jaloux kat og vil ikke tillade mindre småkravl at efterstræbe han udkårne mage. Han kan være meget påfaldende og ikke så lidt grov i sin måde at fornærme og bortvise udfordrere på.

bLøvekvinder ses ofte sammen med en blid og behagelig og grundlæggende ubeslutsom mand, som ligger for deres fødder og tilbeder dem og giver dem den hengivenhed, de har så hårdt brug for og som også er villig til at lade sig forme. Mange bløvekvinder er bange for stærkere mænd, fordi de har behov for at dominere, og det kan skabe et stort problem, fordi det samtidigt med, at det tilfredsstiller de løveprægede behov, fornægter de feminine. Hun tager alt for ofte ansvaret, træffer beslutningerne, er den stærke partner og bebrejder så vredt manden for at være svag, selvom hun i virkeligheden aldrig har givet ham chancen for at være anderledes.

Tag aldrig, aldrig, aldrig en bløvekvinde for givet. Hun har kløer og er ikke bange for at lave en scene, som ville få mere socialt hæmmede tegn til at blive blege og kolde af skræk. En ting, som sandsynligvis ikke vil ske, er, at du overser hende.


Kopieret fra www.sol.dk

Karakteristika for bLøven
Løvens tegn styres af solen. Det siges at have en maskulin natur, og det er derfor meget udadvendt i sin energi. Som ildtegn er bløven knyttet til spørgsmålet om identitet. Det er også et fast tegn, hvorfor planeter her har en stabiliserende effekt, samt bevarer og bygger den individuelle karakter. Tegnet har et meget kreativt udtryk og en stor selvudfoldelse; planeter, som er placeret i dette tegn, agerer dramatisk og har behov for at opleve dem selv afspejlet i deres omgivelser. Når planeter kommer til udtryk negativt, vil det ofte vise sig ved stolthed, narcissisme og selvtilstrækkelighed. Når udtrykket er positivt, vil det vise sig ved varme, livsglæde samt en legende og romantisk natur. Tegnet knytter sig til børn, karisma og underholdning. Planeter i bløvens tegn handler med autoritet og styrke og har en uimodståelig indflydelse på andre. En bedre balance kan opnås ved at oparbejde en bedre evne til at se objektivt på sig selv.


Temperament: Det er ikke for ingenting, at dyrenes konge er deres symbol, for de føler sig ligeså værdige og stolte som en konge eller dronning. Når Løven træder ind i et rum, bliver bLøven helt naturligt dets centrum - og i det hele taget føler bLøven , at det meste drejer sig om dem. Disse megalomaniske tendenser ville gøre bLøven helt uudholdelig, hvis ikke det var fordi de også er utrolig generøs, vildt underholdende, kærlig og varm som en lille sol. En side af dem vokser aldrig op men, bliver ved at være et kreativt, muntert legebarn. Andre kan opfatte bLøven som en selvoptaget, forfængelig, nedladende, opblæst, magtbegærlig drama queen.

 Da de er et naturtalent udi skuespillets ædle kunst, får den ikke for lidt, når bLøven skal score nogen. Deres ekshibitionistiske og selvsmagende tendenser folder sig ud i fuldt flor ved at Løven f.eks. stiller sig op på Rådhuspladsen og synger en serenade på knæ for sin udkårne. Og hvem kan modstå Løvens charme, når den først ruller sig ud; bLøven er fabelagtigt romantisk og kan virkelig feje benene væk under deres udkårne. Det går hurtigt med at blive småforelsket i nogen - men interessen dør også hurtigt ud, når det bliver lyst og den kedelige hverdag vender tilbage med ansvar og sure sokker. Det kræver en meget årvågen partner at holde bLøvens ild ved lige. Hvis det stod til dem skulle livet med kæresten helst være en lang passioneret musical. Deres forventninger til parforhold er ret høje. Det skal f.eks. blive ved med at være en stor fest, for hvis bLøven begynder at kede sig, er faren for at bLøven afslutter det, ret stor. Til gengæld er bLøven fuldstændigt trofast, loyal og ville nærmest aldrig lave sidespring på trods af de mange tilbud, de får

 Tips til partneren: Det ville være godt, hvis dit ego var af samme dimensioner som din bLøvekærestes, for så kunne der foregå en gensidig ego-forplejning. Det er i hvert fald nødvendigt vedblivende at vise din beundring og øse komplimenter udover din bLøvekæreste (ros især hans/hendes manke).

 Passer bedst med: Vædder, Skytte, Løve, Tvilling, Vægt, Vandmand

 

^ _ ` a c d e f g h i