^ _ a b c d e f g h i

[ Interesser ] [ Gode gaveideer] [ Dårlige gaveideer ][Generelt][Fysisk] [Partner]

Tvillingerne

Jeg tænker

Intellektuel/ videbegærlig / alsidig /snakkesaglig / rastløs / overfladisk

22 maj`22 juni

Farve : Hvid    Element : Luft    Sten : Turkis

Tegn : Bevægeligt / Maskulint  Temperament : Livligt / Intellektuelt

Planet : Merkur  = Jeg ræsonnerer

Intellekt / kommunikation / handel / trafik / undervisning / afveksling / videbegær.

Hvis du har forstanden kær, så lad være med at argumenterer med en `Tvilling. Medmindre du kan klare en konversation, der svinger vildt fra det ene emne til det andet, skifter tempo og vender og drejer sig som en intellektuel rutschebane. `Tvillinger elsker en god diskussion og går mere op i processen med at overbevise end at nå det endelige resultat. De elsker at stille spørgsmål, og de er aldrig bange for at udspørge folk om emner, som andre diplomatisk ville gå uden om.

`Tvillinger lider af periodiske anfald af sortsyn, hvor de ikke har lyst til at snakke med nogen om noget. Disse varer lykkeligvis ikke længe og de er hurtigt parat til at kommunikere igen. Du kan sige ting til en `Tvilling som de fleste andre ville finde skøre og blive taget alvorlig. Omvendt må du også forvente at høre de særeste tanker og ideer blive helt seriøst udtrykt af din `Tvillingeven.

`Tvillinger kan være irriterende, fordi de sætter tanker højere end følelser. De prøver at rationalisere ting, som ikke er rationelle. f.eks. kærlighed hengivenhed, sorg eller begær. Dette fører nogle gange til en brillant og original indsigt, men det kan også bare føre til problemer og misforståelser.

Hvis du vil være sikker på, at give en `Tvilling en god fødselsdagsgave, så glem lagkagen og lysene. Giv ham / hende noget eller tag dem med hen et sted, som inspirerer til masser af svævende, spændende og fyldig snak.

Interesser :

Nyheder, øjeblikkets aktualiteter, priser, markeder, transport, sladder, rygter, bøger, magasiner, småbidder af informationer

Gode gaveideer:

Radioer, telefoner, leksikaer, ting der hjælper dem til at holde sig orienteret og holde sig på toppen

Dårlige gaveideer:

Spiselige ting ( medmindre de er af en helt speciel art) billeder ( medmindre de er meget sigende )

Generelt om Tvillingerne`
`Tvillingerne hersker over arme og hænder, fingre, skuldre, lunger, ribben samt taleorgan og luftvejene. Sygdomme kan derfor opstå i form af lungebetændelse, bronkitis, astma, luftrørskatar, dårlige nerver, talefejl, etc.
`Tvillingernes mennesker har intellektuelle egenskaber med et udpræget behov for at udtrykke sig i skrift og tale. At kommunikere er af største betydning for dem, hvorfor talens brug og det skrevne ord ofte danner rammen om deres aktiviteter. De synes at have et stort behov for kundskaber, og de er gode til at tilegne sig viden. En udpræget imitationsevne gør dem egnede som tekstforfattere, skuespillere o. lign.
Det er vigtigt for `Tvillingernes mennesker at have en uddannelse, i modsat fald kan de midt i deres udfoldelse være en prøvelse for andre, selv om charmen lyser ud af dem. Mange `Tvillinger vil gerne være beskæftiget med flere ting på een gang, og som regel nyder de også at være populære. Nogen rastløshed kan dog også observeres i deres sind og kan virke uheldigt på deres harmonisk tilstand. Selvom penge ikke direkte tiltrækker `Tvillingernes mennesker, ser det ud som om de altid vil være mere heldige med at besidde disse end andre dyrekredstegn. Men selv om penge skulle komme let til dem, så kan de også let forsvinde igen.


Det siges, at Tvillingerne er et af de nemmeste tegn at kende. Tvillingerne taler som regel meget, derfor får du en chance for at lægge mærke til denne kultiverede, vittige, verdensmandscharme i enhver social situation. De er uforudsigelige, omskiftelige som kviksølv, elsker at forklæde sig og parodiere, hurtig til at kede sig, og bevæge sig videre. Interesserede i mange emner, kompetente inden for få. Tvillingen kan dominere en samtale i timevis; ikke fordi de ønsker at tiltrække opmærksomhed, men fordi at de, hvis de ved noget interessant, synes, at det er den mest naturlige ting i verden at fortælle det til alle andre.

Tvillingernes negative indflydelser manifesterer sig som flygtighed og upålidelighed, og en tendens til at rode sig ind i for mange ting på én gang. De elsker ideer, men nærer ikke noget indre behov for at se dem ført ud i livet.

Tvillingernes kontakt med mennesker er altid ubesværet. Han / hun er hverken hårdhændet eller intens. Det er sjældent at se ham / hende give udtryk for intense følelser, og hvis der sker, er det mest sandsynligt, at det sker i form af et brev fuldt af morsomme anekdoter og sladder.

Tvillingen kan være romantisk; men det er ikke den form for romantik, som findes i den tunge operatragedie. Det er den form for let, intetsigende stof, som egner sig til dejlige sommeraftener, hvor man drikker champagne i rosenhaven.

Tvillingemanden er frem for alt interessant og holder af at være sammen med andre mennesker, som er interessante. Det betyder, at hans partner må være interesseret og interessant; ellers keder han sig hurtigt. Det betyder igen, at ens forstand må være levende. Hvis du taler til ham hele dagen om, hvad babyen har spist, får du problemer. Du vil hurtigt lægge mærke til signalerne, når Tvillingen når sin kedsomhedstærskel. Han bliver urolig og hans øjne flakker meget. Han ser længselsfuldt på sin telefon eller computer, kommunikationsinstrumenter, som mange Tvillinger elsker, fordi det giver dem mulighed for at sludre uden ubehaget ved følelsmæssig konfrontation - og venter med en helt skræmmende iver på, at posten skal komme.

Tvillingen er ikke den person, du skal vælge, hvis du holder af lange, intense diskussioner om følelser. Det får ham til at føle sig fanget i en fælde, knust og besiddet. Han vil som regel komme med en vittighed eller en åndfuld sarkasme om de ting, som han har de stærkeste følelser for. Og han ville foretrække, at du også brugte sarkasme, i stedet for at øse din inderste sjæl ud i flotte fagter. Det får ham til at blegne af forlegenhed.

Tvillingekvinden er er et idemenneske, som har behov for mental stimulation og interessante mennesker i sit liv. Det forholder sig ikke sådan, at hun ikke er i stand til at være kærlig, moderlig og huslig. Det er bare sådan, at disse ting som regel ikke står øverst på prioriteringslisten. Tvillingerne, mandlig som kvindelig, må nødvendigvis have luft til at ånde og råderum, som kan udforskes.

Tvillingekvinden har behov for selskab og stimulation, og du kan ikke forvente, at hun vil være lykkelig med at liv i streng rutine. Og hun har behov for ikke alene at blive værdsat som kvinde, men også som værende en interessant person. Mange Tvillingekvinder bliver neurotiske og forfærdeligt ulykkelige, fordi de prøver at tilpasse sig til nogle andres - samfund, familie, ægtemand - forestilling om, hvordan de bør opføre sig og undervurderer deres egen mangesidighed og rastløshed.


kopieret fra www.sol.dk

Karakteristika for Tvillingen
Tvillingens tegn er styret af planeten Merkur. Det siges at have en maskulin natur, og det er derfor meget ekspressivt i sin energiudladning. Det er et lufttegn, hvilket betyder, at det knytter sig til kommunikation, mental kontakt og social interaktion. Det er et omskifteligt tegn, hvilket forstærker evnerne til fleksibilitet og tilpasning. Planeter, der er placeret i dette tegn, vil ofte afspejle personlig intelligens, en ustyrlig nysgerrighed og et behov for at udveksle idéer med andre mennesker i et socialt miljø. De negative påvirkninger af tvillingen viser sig ved et flygtigt og upålideligt sind. Tvillinger har en tendens til at involvere sig i for mange ting på én gang. Mennesker i dette tegn har ofte en kærlighed til idéer, men ikke noget synderligt behov for at realisere dem. Ikke desto mindre betyder dette en stor mental indsigt, til trods for at der tit er en form for splittelse blandt planeter i dette tegn. Planeter i tvillingens tegn viser meget stor alsidighed og mentale færdigheder i alle former for kommunikation.


Tvillingen er en evigt søgende sjæl med en umætteligt kommunikationsbehov og en bundløs nysgerrighed. Livlig og letpåvirkelig og bliver nemt influeret af andres meninger og holdninger. Tvillingen taler meget, tænker hurtigt, bevæger dig hurtigt og er meget rastløs. Der er altid en smart bemærkning, tvillingen kan fyre af, en vits der skal fortælles eller noget sladder der skal videregives. Når tvillingen bliver sur, reagerer tvillingen ved at blive mopset og sarkastisk og kan virkelig få sagt nogle sårende ting. Som regel er tvillingen dog munter, underholdende, charmerende og meget meget nysgerrig. Andre kunne godt opfatte dig som et sensationslystent, flyvsk, overfladisk nervevrag.

Tvillingen vil i hvert fald have det sjovt, hvis du indlader dig med en Tvilling. Og inden der er gået særlig lang tid, vil du opdage, at du har nået at fortælle om dine inderste fantasier, dit anstrengte forhold til din mor og hvorfor du hader østers. Informationerne bliver helt umærkeligt tappet ud af din bevidsthed og ned i det bundløse kar af Tvillingens nysgerrighed. Højst sandsynligt vil Tvillingen date flere på samme tid, men har intet problem med at adskille tingene - eller de potentielle kærester. I sidste ende vil Tvillingen vælge den, der er mest stimulerende mentalt.  At begive sig ud i et nyt forhold er som et eventyr for dig som Tvilling. Åh, alle de tanker, holdninger og følelser, der skal omstruktureres og analyseres. Hvad tvillingen egentlig føler, er ofte svært at sige, for tvillingen rationaliserer dine følelser, skriver dem ned, taler om dem med kæresten (og andre), indtil selve følelsen er blevet til en ide og forholdet til et koncept. Udover den mentale stimulation, skal forholdet være præget af stor åbenhed, tolerance og frihed. Hvis der er noget, du nægter at fortælle til din Tvillingekæreste, kan han/hun blive ligeså jaloux som andre ville blive over et sidespring.

 Tips til partneren: Undgå at betro dine allerinderste hemmeligheder til din Tvillingekæreste, hvis ikke du vil have, at det siver igennem til alle vennerne. Hvis du formår at hjælpe ham/hende til at føle istedet for at tænke så meget, vil forholdet have gode chancer for at vare længe.

 Passer bedst med: Vandmand, Vægt, Vædder, Løve, Skytte, Jomfru.

 

^ _ a b c d e f g h i